/Mori ceIuIarin e mamit, “i bie TAVANl mbi kokë” kur sheh atë që s’e priste kurrë

Mori ceIuIarin e mamit, “i bie TAVANl mbi kokë” kur sheh atë që s’e priste kurrë

Ngjarje nga më të çuditshmet në lidhje me historitë e jetës, ndodhin kudo në botë, megjithëse padyshim ato nga Shqipëria janë më pikante.


Një histori nënë e bijë, mes të cilave u fut i dashurl i kësaj të fundit, ka bërë bujë në rrjetet sociale.

Lisa Wagstaff mori telefonine e të ëmës dhe hyri në llogarinë e saj në Facebook. Pasi e bëri, ajo u pendua. Nëna e saj kishte shkëmbyer mesazhe dashurle me një djaIë shumë më të ri e ajo në moshë.

Historia u thellua edhe më shumë kur Lisa zbuloi se djaIi të cilit e ëma i kishte shprehur dashurinë ishte i dashuri i saj Sam, i cili i ishte përgjigjur në të njëjtën mënyrë.

Ajo tha:“U ndjeva e merzitur kur pashë mesazhet mes nënës sime dhe të dashurlt tim.

Ata kishin pasur një aventurë pas meje për disa muaj. Mami kishte dërguar edhe fotografitë e saj te Sami.”

Menjëherë pasi zbuloi historinë e dashurlsë të së ëmës dhe të dashurlt të saj, Lisa u largua nga shtëpia.

Aktualisht çifti i ri jetojnë së bashku dhe nuk kanë tentuar të kontaktojnë me të.