/Mori celularin e MAMlT, “i BlE TAVANl mbi kokë” kur sheh atë që s’e PRlSTE kurrë

Mori celularin e MAMlT, “i BlE TAVANl mbi kokë” kur sheh atë që s’e PRlSTE kurrë

Lisa Wagstaff, zbuloi su;rprizën më të hi;dhur të jetës.

Një ditë, ajo vendosi të kontrollonte llogarinë në Facebook të nënës, pasi ajo kishte fjalëkalimin e saj dhe zbuloi se ajo kishte thënë “I Iove you” një djaIi që dukej shumë më i ri se ajo.

Por gjëja e pak;ëndshme erdhi më vonë, kur e kuptoi se das;hnori m;istik i nënës së saj ishte burri i saj me emrin Sam, i cili ishte përgjigjur me të njëjtën frazë ro;mantike.

“U ndjeva e tm erruar kur pashë mesazhet mes nënës sime dhe të da;shurit tim.

Ata kishin pasur një av;enturë pas meje për disa muaj. Mami kishte dërguar edhe fotografitë e saj te Sami”, tha ajo.

Lisa u largua duke marrë fë;mijët e saj.

Ajo gjithashtu tha se, aktualisht, ish-i i saj Sam dhe nëna e saj, Angie, vazhdojnë të jetojnë së bashku dhe nuk kanë tentuar të kontaktojnë për të ditur për famiIjen.