/Mori TELEFONlN e mamit, “i BlE TAVANl mbi kokë” kur sheh atë që s’e PRlSTE kurrë

Mori TELEFONlN e mamit, “i BlE TAVANl mbi kokë” kur sheh atë që s’e PRlSTE kurrë

Lisa Wagstaff, zbuloi surprizën më të hi dhur të jetës. Një ditë, ajo vendosi të kontrollonte llogarinë në Facebook të nënës,

pasi ajo kishte fjalëkalimin e saj dhe zbuloi se ajo kishte thënë “I Iove you” një djali që dukej shumë më i ri se ajo.

Por gjëja e pak ëndshme erdhi më vonë, kur e kuptoi se da shnori m istik i nënës së saj ishte burri i saj me emrin Sam, i cili ishte përgjigjur me të njëjtën frazë ro mantike.

“U ndjeva e tm erruar kur pashë mesazhet mes nënës sime dhe të da shurit tim.

Ata kishin pasur një ave nturë pas meje për disa muaj. Mami kishte dërguar edhe fotografitë e saj te Sami”, tha ajo.

Lisa u largua duke marrë fëmijët e saj.

Ajo gjithashtu tha se, aktualisht, ish-i i saj Sam dhe nëna e saj, Angie, vazhdojnë të jetojnë së bashku dhe nuk kanë tentuar të kontaktojnë për të ditur për familjen.