/Mos e hυmbisni, υ. αjzat e reja shqiρtare me υαllëzim interesαnt për faηsat

Mos e hυmbisni, υ. αjzat e reja shqiρtare me υαllëzim interesαnt për faηsat

Nje video e fundit qe po qarkullon ne internet eshte ku shihen dy vajza te reja duke vallezuar te cilet kan bere buje te

madhe ne rrjetet sociale dhe kudo neper shqiptari po flitet per vallezimin e tyre te “nxehte” qe kan sjellur.

Ato kan filluar me valle shqiptare e kan vazhduar pastaj me kenge te klubeve te nates deri ne ato kercimet ‘t.w.e.r.k” duke dridhur te pa.smet.