/Mos e Iejo kurrë BURRlN të bëjë këto 10 gjëra në “zogun” tënd

Mos e Iejo kurrë BURRlN të bëjë këto 10 gjëra në “zogun” tënd

Vajza dhe gra, këto janë 10 gjëra që nuk duhet të bëni në pjesët tuaja private. Shumë gra, për fat të keq, nuk e marrin parasysh këtë këshillë dhe pasojat janë të tm.errshme. Për të pasur një higjienë të mirë in.time ne të gjithë tentojmë të lahemi tepër dhe ky është një nga gabimet më të mëdha që mund të bëjmë.

Ne kemi vendosur të listojmë 10 gjëra që nuk duhet të bëni (ose të bëni) në zonat in.time. Nëse jeni të kujdesshme, ju do të shmangni probleme serioze shëndetësore që mund të çojnë edhe në humbjen e pjellorisë. Një nga pjesët më delikate të trupit tonë është zona jonë in.time.

Për këtë arsye, gruaja duhet të kujdeset për pjesët e saj private. Por, vetëm duke u kujdesur nuk mjafton: gjithashtu duhet të dini se si t’i thoni jo partnerit tuaj i cili, pa dashur, mund të na dëmtojë. Këtu, pra janë 10 gjëra që nuk duhet të bëni në pjesët tuaja private.

Të laheni vetë nga brenda/ Natyrisht, po flasim për larje të tepruar. Nëse lani jashtë me pak ujë dhe përdorni detergjent të butë specifik për zonat intime, asgjë nuk do t’ju ndodhë. Vetëm mos bëni larje të brendshme që shkatërrojnë ekuilibrin delikat të florës bakteriale duke shkaktuar infeksione.

Përdorni objekte (të papërshtatshme)/ Asnjë shaka, asnjë kureshtje: kurrë nuk duhet të futni objekte në pjesët tuaja private. Nëse vendosni të eksperimentoni me gjëra të reja me partnerin tuaj sigurohuni që këto objekte të jenë projektuar dhe dizajnuar për këtë qëllim! Dhe dezinfektojeni plotësisht përpara!

Mos e lejo partnerin t’ju futë gishtat/ Ne nuk jemi këtu për të gjykuar se çfarë bëni ju në shtrat … ne e dimë se mes çarçafëve çdo çift lë të lirë drejtimin e imagjinatës. Por, për një çështje të higjienës, mos e lejoni partnerin tuaj të futë gishtat në pjesët tuaja private … dhe nëse vërtet nuk mund të bëni pa të, sigurohuni që ai i ka larë duart shumë mirë më parë. Siç e dini, gishtat janë pjesë e dorës dhe zakonisht ato janë gjithmonë të ekspozuar ndaj papastërtive dhe baktereve.

Ngjyrosni qimet e zonës pubike/ Ne e dimë se është në modë, por ju duhet të dini se kjo është shumë e rrezikshme për shëndetin tuaj … dhe se mund edhe të vdisni. Zona intime e grave është shumë e ndjeshme, kështu që ju duhet të shmangni ngjyrosjen e qimeve të pubisit tuaj, nëse nuk dëshironi të vuani nga ndonjë sëmundje mo.nstruoze.

Përdorni kremra si lubrifikantë/ Asnjëherë mos e përdorni vetë ose mos lejoni partnerin tuaj të vendosë krem ​​në zonat tuaja in.time për t’ju lubrifikuar. Nëse keni nevojë të lubrifikoni pjesët tuaja private, përdorni produkte specifike që blini në farmaci. Kremrat janë bërë me kimikate që, zakonisht, mund të jenë shumë të dëmshme për zonën tuaj in.time.

Piercing/ Piercing është shumë në modë dhe është shumë se.ksi, por mund t’ju shkaktojë infeksione të fri.kshme. Mendoni për këtë: a doni me të vërtetë ta rrezikoni jetën tuaj vetëm për të qenë më se.ksi?

Tatuazhet/ Saktësisht si në rastin e piercing, edhe tatuazhet vënë shëndetin tuaj në rrezik. Nëse ju duhet t’i bëni ato, sigurohuni që keni një profesionist para jush.

Mos u pastroni nga mbrapa-përpara/ Kur pastroni zonën tuaj in.time, gjithmonë bëjeni atë nga pjesa e përparme në pjesën e prapme, sepse nëse e bëni atë nga prapa në përpara, mund të sillni baktere në zonën e va.ginës, duke shkaktuar infeksione të rënda.

Mos përdorni të brendshme të të tjerëve/ Papritmas u largove nga shtëpia dhe harrove te merrni mbathjet tuaja? Mos i huazoni ato nga një mikeshë sepse mund të merrni sëmundje të ndryshme. Përkundrazi, mos vishni asgjë.

Mos injoroni shqetësimet in.time/ Nëse përjetoni dhimbje, acarim, djegie ose shkarkime të pazakonta, konsultohuni me mjekun tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur. Me shëndetin nuk luhet, aq më tepër nëse bëhet fjalë për zonat tuaja in.time.