December 6, 2023
Lajme

‘Mos fIisni shqip,ose ikni’/ PIas GRUSHTl në Greqi, shqiρtarët bëjnë…

Shqiptarët ishin ulur në një lokal në rrugën Karaiskaki,ku edhe kishin nisur të flisnin në gjuhën e tyre mëmë.Por mesa duket ky fakt e ka acaruar djalin e pronarit,i cili ka reaguar si mos më k eq.

Një in cident ka ndodhur ditën e djeshme në një lokal në Pyrgos mes një grupi shqiptarësh dhe djalit të pronarit të një lokali.

Fillimisht ai i kërkoi shqiptarëve të mos flisnin shqip dhe më pas i kërkoi që të largoheshin.

Vetëm kaq u desh që mes të rinjve të niste një ko nfrontim f izik ku gjërat u përk eqësuan në një l uftë fi zike mes katër personash, ku vetëm pronari grek ka për funduar në spitaI.

SHIKO VIDEON KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *