/Mos harroni ta bëni menjëherë pas s**sit, ky VEPRlM ju zgjat jetën

Mos harroni ta bëni menjëherë pas s**sit, ky VEPRlM ju zgjat jetën

Justin Lehmiller, i cili është psikolog i s*ksit, ka treguar se:

ka përfitime të shumta nga qëndrimi të përqafuar nga mbrapa, pas aktit s*ksual.

“Sa më shumë që çiftet qëndrojnë të përqafuar në këtë formë ose shprehin dashuri ose in.timitet.

Në përgjithësi pas se.ksit, aq më të lumtur kanë tendencë të jenë”, deklaroi Dr. Lehmiller.

Sipas studimit të botuar në ‘Archives of Sexual Behaviour’ i cili anketonte 138 burra dhe 197 gra në marrëdhëniet rreth jetës së tyre s.eksuale.

Njerëzit që kaluan më shumë kohë në “dashuri pas se.ksit” ishin më të kënaqur me jetën e tyre se.ksuale./