Lajme

Mos i ndοdhtë njeriu: Vajza e re shkοn në shtëpi dhe gjen të dαshurin me të ëmën, e mjerα ajo

Ai është 27 vjeçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar.

Ajo kishte shkuar në një klub për hu mbje peshe dhe hu mbi shumë peshë.

Ajo filloi të mbante funde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht.

Ishte pothuajse si një grua e re. Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një hotel.

Mamaja ime është 45 vjeçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje.

I dashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer. Babai im kishte marrë shumë pije me vete kur u kthyem në shtëpi, mamaja ime u vendos në shtratin e dhomës tjetër që ishte e lirë, sepse tha se nuk mund të qëndronte me neve gjithë natën.

Ne pimë disa pije më shumë, biseduam për një kohë, pastaj të gjithë shkuam në shtrat. U zgjova në mes të natës dhe kuptova se i dashuri im nuk ishte në shtrat me mua.

Mendova se ai duhet të kishte zbritur në katin e poshtëm për të marrë një gotë me ujë dhe shkova ta gjeja.

Dëgjova zhurma që vinin nga dhoma e gjumit të nënës sime dhe e hapa derën. Mamaja ime dhe i dashuri im ishin në shtrat së bashku dhe ishte e qartë se çfarë po bënin.