/Motër e vëlla cmendin botën me vallëzim (VIDEO)

Motër e vëlla cmendin botën me vallëzim (VIDEO)

Kur dy njerëz ngjiten në skenë dhe prezantohen si vëlla e motër, ju nuk prisni që t’i shihni kaq të lidhur dhe në sinkron me njëri-tjetrin sa i takon pasioneve.

Por kur të shihni videon do të na jepni të drejtë që ky nuk është një rast i zakonshëm. Ata nuk i përshtaten aspak normave.

Mjeshtrat në “roller-skating” Billy dhe Emily kërcejnë dhe rrotullohen në skenë si askush tjetër.

Kush ka parë performancën e tyre shprehet se seriozisht ka qenë i frikësuar për atë jetën e vajzës, pasi lëvizjet që ajo praktikon janë pak për të thënë të rrezlkshme.

Video :