syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Motër e vëlla shokojnë jurinë me vallëzimin e tyre

Kur dy njerëz ngjiten në skenë dhe prezantohen si vëlla e motër, ju nuk prisni që t’i shihni kaq të lidhur dhe në sinkron me njëri-tjetrin sa i takon pasioneve.

Por kur të shihni videon do të na jepni të drejtë që ky nuk është një rast i zakonshëm.

Ata nuk i përshtaten aspak normave. Mjeshtrat në “roller-skating” Billy dhe Emily kërcejnë dhe rrotullohen në skenë si askush tjetër.

Kush ka parë performancën e tyre shprehet se seriozisht ka qenë i frikësuar për atë jetën e vajzës.

Lëvizjet që ajo praktikon janë pak për të thënë të rrezikshme.

https://youtu.be/heTu_u8WqTY