Moti i keq në Itali/ Raportohet se UJl ka marrë para gjyshërit dhe dy mbesat e vogIa, nuk po i gjejnë dot

0
305

Italia është përfshirë nga një mot i keq. Reshjet e dendura të shiut kanë marrë para çdo gjë.

Përmbytje në Itali, të paktën 6 të vdekur dhe 2 të zhdukur (FOTO)

Nga mediat gjermane raportohet se një familje që ishte me pushime në zonë kufitare italo-franceze. Po ashtu e ditur bëhet se të zh dukur raportohen gjyshi, gjyshja edhe dy mbesat.

Ata kishin shkuar të takonin mbesat në Itali. Gjithashtu të humbur raportohen edhe 18 italianë.

Deri më tani dy persona kanë humbur jetën në Itali si rezul tat i stu fisë. Por koha e keqe është edhe në Francë edhe aty raportohet për disa të humbur.

Po bëhte çdo gjë për t’i gjetur ata, të gjitha ekipet e kërkimit janë në terren.

Në Ventimiglia, Itali, njerëzit zhyten nëpër baltën e lënë në rrugë nga lumi Roya