December 3, 2023
Lajme

Moti i keq, shoferi i trenit vëren diçka pranë shinave dhe ndalet, nuk u beson syve nga ajo që GJETl në borë

Pa;sojat e motit të keq, shoferi i trenit vëren diçka në borë – ndalet dhe shpëton dhinë e ng;ujuar.

Banorët dhe turistët e Austrisë nuk janë të vetmit që po ballafaqohen me sasinë e madhe të borës që ka “bllokuar” alpet e këtij vendi, madje probIeme të mëdha po kanë edhe kafshët.

Hekurudhat e Austrisë kanë publikuar një video në të cilën shihet se si një tren ishte ndalur, dhe dy zyrtarë sh;pëtojnë një dhi të egër që kishte mbetur e ng;ujuar nën borë.

Shoferi kishte ndalur trenin, pasi kishte vërejtur se në borë po lëvizte diçka dhe dukej si një dhi e egër.

Aty e kuptuan se një kafshë po lu ftonte për jetë, pasi ishte mbuluar e tëra nga sasia e madhe e borës.

Punëtorët e hekurudhave të Austrisë zbritën dhe më lopata gërmuan nëpër borë, dhe për një moment vërejtën dhinë e ng;ujuar që pas disa minutave ia shpëtuan jetën. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *