MrekuIIi në Jalë, delfinët ‘vizitojnë’ detin Jon dhe mahnisin pushuesit

  0
  156

  Një grup delfinësh i kanë shtuar akoma më shumë bukurinë detit Jon, teksa shoqërojnë me kërcimet e tyre pushuesit që shkojnë me varkë në thellësi.

  HIMARË- Bregdeti i Jugut njihet për bukuritë e tij të rralla dhe ujin e kristaltë. Sot në ujin e kthjellët të Jalit janë parë disa ‘vizitorë’ të rinj.

  Një grup delfinësh i kanë shtuar akoma më shumë bukurinë detit Jon, teksa shoqërojnë me kërcimet e tyre pushuesit që shkojnë me varkë në thellësi.

  Video është publikuar nga Ledi Shamku, ku shihet një tufë delfinësh në Jalë! “Për të tjerët quhet Shqipëri, për miqtë dëshirë për t’u rikthyer, për ne quhet Shpirt,” shkruan Shamku.

  https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fledi.shamku%2Fvideos%2F10158384565028818%2F&show_text=0&width=269