/MrekuIIitë ekzistojnë, SHlKONl si 3 personat i shpëtuan vd ekjes 2 sekondat e fatit pasi ra soIeta (Video)

MrekuIIitë ekzistojnë, SHlKONl si 3 personat i shpëtuan vd ekjes 2 sekondat e fatit pasi ra soIeta (Video)

Një soletë, që ishte ndërtuar për të mbrojtur shiun në hyrjen e një lokali në zonën e Don Boskos në Tiranë ka rënë, por fatmirësisht tre persona kanë shp.ëtuar në jo më shumë se dy sekonda. Ata kanë dalë sapo ndjenë tro nditjen e tër metit, por nëse koha do ishte më shumë se kaq, padiskutim që nuk do ishte çudi të ishin vik timat e të rmetit 7.5 baIIë që tro nditi Shqipërinë, e që preku më së shumti, Durrësin dhe Tiranën.

Pamjet në këtë video që është siguruar nga Gazeta SHQIP janë marrë nga një kamera sigurie e vendosur përballë në një tjetër biznesi. Sikurse shihet qartë, dhe pikërisht kur lajmi ishte duke u dhënë, b.ie shtesa e soletës, e cila fatm.irësisht nuk shënoi vik tima.

Sipas personave që kanë sjellë videon, të tre personat që kanë dalë nga lokali mësohet se ishin të rinj, banues në lagje, që duke shfr.ytëzuar orët e pushimit të atij momenti kanë qenë bashkarisht në kafe.