/Mrekullia në ‘Notre Dame’ Jezu Krishti shfaqet mes fIakëve të Katedrales? (Foto)

Mrekullia në ‘Notre Dame’ Jezu Krishti shfaqet mes fIakëve të Katedrales? (Foto)

Një nënë nga Skocia thotë se e ka parë figurën e Jezusit në zjarrin e katedrales së djegur të Notre Dame në Paris.

Sipas mediave të huaja, Lesley Rowan, 38, po shikonte zjarrin të hënën natën në shtëpinë e saj në Aleksandri, në perëndim të Dunbartonshire, kur ajo tha se e pa “djalin e Perëndisë”.

Ajo tha: “Mund të më duket ndoshta, por merrni një vështrim të afërt në këtë foto dhe shihni”.

Ajo më vonë shtoi: “Kur pashë këtë foto natën e kaluar, unë u befasova vërtet nga ajo që pashë. Kur e shoh atë, shoh një siluetë të Jezusit. Unë me të vërtetë shoh një imazh të gjallë. Ndjehem sikur do të sjellë ngushëlIim për njerëzit në Paris dhe në të gjithë botën në këtë kohë të trlshtuar”.

Disa njerëz ranë dakord, duke thënë se mund të shihnin një fustan, ndërkohë që të tjerë thoshin se kjo mund të ishte vetëm një statujë dhe më cinikët thanë se mund të shihnin një zjarr.

Katedralja e Parisit, Notre Dame, e cila është përfshirë nga zjarri ku si pasojë është shembur çatia, konsiderohet si një nga shembujt më të mirë të arkitekturës gotike të Francës.