/Mrekullia ZOTIT…Shikoni se si shpëtoi ky shofer pas një aksidenti shumë të rëndë!!

Mrekullia ZOTIT…Shikoni se si shpëtoi ky shofer pas një aksidenti shumë të rëndë!!

Në autostradën e qytetit rus Soçi ka ndodhur një aksident i tmerrshëm trafiku, pas të cilit dëshmitarët e rastit nuk kanë mundur të besojnë se ka të mbijetuar.Shikojeni vete dhe do ta kuptoni.