/Mund të cilësohet si pritja e vitit,SHlKONl se çfarë mrekuIIie ka arritur të bëj ky portier (Video)

Mund të cilësohet si pritja e vitit,SHlKONl se çfarë mrekuIIie ka arritur të bëj ky portier (Video)

Portierët janë ndër lojtarët më të nënvlerësuar në një fushë futbolli.

Zakonisht janë suImuesit ata që vj.edhin titujt për golat që shënojnë sepse, në fund të fundit, kjo është ajo që fiton ndeshjet.

Më pas mesfushorët marrin me siguri shumën e dytë të shtypit pozitiv, të ndjekur nga mbrojtësit dhe më në fund portierët.

Portieri egjiptian, Mahmoud Gad ka shkuar viraIe për nxitimin e tij jashtë golit për të pastruar topin me një go.ditje me kokë zh.ytjeje përpara se të vraponte për të shpëtuar në minutën e fundit.

Në videon më poshtë, pasi Gad dërgon topin larg, një lojtar i opozitës e largon menjëherë drejt golit dhe duket se po lakon brenda.

Por 22-vjeçari arrin të rikthehet në kohë për të zh.ytur dhe palmuar topin mbi mirësjelljen e shiritit. Reagimi i tij më pas i thotë të gjitha.