/Murgeshat biznesmene po habisin botën, fitojnë 1 milion dollarë në vit nga shitja e kan.abisit

Murgeshat biznesmene po habisin botën, fitojnë 1 milion dollarë në vit nga shitja e kan.abisit

Tre murgesha në një manastr në Kaliforni fitojnë 1 milion dollarë në vit nga shitja e kana.bisit.

Ato e kanë nisur biznesin që në 2011-ën,por tashmë kanë klientë në të gjithë vendin.

Motrat e shesin kana.bisin për qëllime mjekësore dhe për të kuruar njerëzit që kanë varësi nga dr.oga.

Regjizori britanik Rob Ryan, i cili ka eksploruar nga afër jetesën e murgeshave biznesmene, ka realizuar edhe një dokumentar.

Njëra prej murgeshave, Kate, thotë se me ndihmën e kan.abisit kanë kuruar njerëz që ishin të varur nga alkooIi, duhani dhe metadonl.

Ajo më parë ka punuar si një ekzekutive e lartë në një kompani fluturimi.

Kate shprehet:

Ne kurojmë njerëz nga varësia e dr.ogës dhe suksesi është 100% i sigurt. Kemi punuar me tetë njerëz që ishin të varur nga aIkooli, duhani apo meta.doni dhe gjithë u bënë më mirë. Kjo që ne bëjmë është një shkallë më e lartë suksesi sesa ‘AlcohoIics Anonymous’.

Murgeshat gjithashtu përdorin CBD për të trajtuar epilepsinë dhe kancerin. Kate shton se bota tashmë po pranon idenë e kanabsit si iIaç, në vend që të shikojë si një lëndë të rrezlkshme.

Ndër të tjera ajo tregoi se qëllimi i tyre është që të zgjerojnë perandorinë medicinale të marljuanës, duke krijuar enklava në çdo qytet dhe krahinë në 20 vitet e ardhshme.