syntax error, unexpected '<', expecting end of file

MuskuIozi me flamurin kuqezi vë në rresht të burgosurit, kush është mirditori që bën Iigjin në burgun e Koridhalos (Video)

Pamje të pazakonta janë publikuar nga një b urg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rresht të gjithë të bu rgosurit, duke vendosur l igjin brenda mureve të godinës.

VIDEO që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në b urgun e Koridhalos dhe ka si protagonist Fabio Dushkun.

Një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është dën uar me b urg përj etë.

Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të b urgosurit, dhe ndërsa mban një flamur kuqezi në dorë, u kërkon llogari.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Farena.alb%2Fvideos%2F669205957139163%2F&show_text=0&width=267