/Muzika në ZI/ E trishte, ndërron jetë këngëtari kaq shumë i dashur për të gjithë ne, arsyeja tejet e rëndë

Muzika në ZI/ E trishte, ndërron jetë këngëtari kaq shumë i dashur për të gjithë ne, arsyeja tejet e rëndë

Një lajm tejet i hidhur për muzikën. Bëhet me dije se ka ndërruar jetë në moshën 70-vjeçare Patrick Juvet.

Ai është ndër emrat më të famshëm të muzikës europiane dhe ndërkombëtare, që u bë shumë popullor me këngë si ‘i Love America’ dhe ‘Lady Nicht’, në vitet 80-të.

Këngëtari me origjinë zvicerane është gjetur pa jetë në apartamentin e tij në Barcelone, ku jetonte.

Do të jetë autopsia që do të përcaktojë shkaqet e vdekjes së tij, që për momentin mbeten të panjohura.