Lajme

Nαmi në “Përputhen”, konkurrentët i nxjerrin sεkretet njëri-tjetrit: Ke bërë sεks me Ilirin, Çimi të ka pέrdhυnuar

“Shko në sem afor”. Ishin këto fjalët e rë nda me të cilat Armando iu drejtua konkurrentes së ‘Për’Puthen +40”, Stelës”, puntatën e kaluar.

Kjo çështje u diskutua edhe në studio dit e sotme, por Armando vijon të mos kërkojë falje!

Armandi: Me gjithë respektin, por Çimi e pë d h.unoi aty në studio! Se kam of e nduar fare!

Stela: Ta them ça kam thënë. Të thash që ti je nga ata çuna që ha fara te trotuari.
Armandi: Po gënjen! Ti më the që duhet të dalësh të rrish te trotuari.

“Jo nuk kërkoj falje, le të merren masa! Nuk ka qenë ky qëllimi im”, vijon me kokëfortësi Armando.

Por nuk mbaron me kaq! Edhe Gilberta akuzon Armandon dhe tha në studio se është ofenduar më herët nga ky i fundit.

Gilberta: Armando nuk ka of e nduar vetëm Stelën, më ka of e n duar edhe mua. Kur ne bëmë një takim, të gjithë së bashku, jo për xhirime, Armando më ka of e nd uar në tavolinë.

“ Je femër e rr ë nuar”, këtë më ke thënë.Armando: Ti e ke ngrënë kavanozin me mjaltë që më përpara me Ilirin

Gilberta: Që do të thotë se kam bërë s e k s me Ilirin? S’është e vërtetë, s’ke as prova asgjë!
Armando: Unë s’kam qenë në krevat me ju!

Gilberta: Mi jep provat ku i ke?
Armando: Jeni të gjithë da shnorë me njëri tjetrin!