NΑMI në TIRANË.. Jα si të rinjtë e b. ëjηë në baΙΙkon! Rë ηkimet e υa. jzës zgjojnë baηorët…

Fa ntazia e çifteve të reja nuk ka fund, e këtë e ka treguar edhe një çift nga Tirana, të cilët mesa duket janë mërzitur duke kryer marrë dhënie s e k s u a le në ambientet e shtëpisë dhe kanë vendosur që ta bëjnë në ballkon.

Dy të rinjtë, sapo ka kaluar ora 23:00, kanë dalë në ballkon dhe kanë filluar nga ‘puna’, por r ë n k i me t e vajzës kanë zgjuar banorët,

dhe njëkohësisht kanë tërhequr vëmendjen e dy qytetarëve që ndodheshin poshtë pallatit.

Qytetari, i cili ka dërguar videon është banor i atij pallati dhe shkruan se kjo është një ngjarje papranueshme, pasi aty jetojnë shumë familje.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e “5 Majit”, në një kompleks të ri pallatesh. Ai shprehet: Prsh JOQ. Shiko si bejne s e k s ne ballkon, ora 23:15.

Thjesht deshiroja ta publikonit sepse jemi me femije edhe nen e babe ne ate pallat edhe sdo deshiroja qe kjo situate te

perseritet perseri sepse mir qe bejne s e k s po te pakten zh u rm a u degjonte ne kat te pare. NUk eshte gje e mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *