Lajme

“Nυsja sapo më tha se ka krγer mαrrëdhënie me ish të dαshurin ”- 43-vjeçari flet për të vërtetέn e hidhυr që mësoi pas pesë vitesh mαrtesë

Sot, kjo rubrikë e “The Sun” sjell historinë e një 43-vjeçari, i cili mëson se është tra.dhtuar pesë vite më parë nga bashkëshortja e tij.

“Gruaja ime më tregoi se ka kryer marrëdh ënie s.e.ksuale me ish të dashurin e saj, pesë vite më parë. Më tha se ka ndodhur vetëm një herë dhe se u ndje tm e rr ësisht keq pasi kishte ndodhur.

Nuk e di pse vendosi të rrëfehej. I thashë se mund të më tregonte diçka, por tani mendoj se mund ta kishte mbajtur këtë se k ret për vete.

Situata më ka shka t ërruar vetëbesimin dhe tani nuk besoj më në marrëdhënien tonë. Çdo gjë është prekur, përfshirë jetën tonë se.k suale apo afërsinë që kishim me njëri-tjetrin.

Unë jam 43-vjeç dhe gruaja ime është 41. Kemi tetë vite të martuar dhe para se të mësoja tr.adhtinë, nuk kisha qenë kurrë më i lumtur.

Më ka kërkuar vazhdimisht falje, por sa herë që e bën, ia hedh p oshtë. Nuk di si t’i besoj tani.”

“Dear Deidre” thotë:

“Do të ishte tra g jike të prishnit martesën tuaj për një gabim, sigurisht, të madh. Keni humbur besimin, por është e mundur ta rindërtoni nëse të dy e dëshironi diçka të tillë.

Duket se ajo është pe nduar vërtetë, prandaj ja vlen ta provoni”.