Lajme

Na bënë krenαrë, jo vetëm Anxhela, por edhe Gjoni shkοn në finαle, djali shqiptar që përfaqësοn Zvicrën

Ndërsa më parë kishim tre shqiptarë në Eurovizion, Eugent Bushpepën, Ermal Metën dhe Eleni Foureirën, edhe këtë vit Shqipëria u përfaqësua me dy “bijtë”e  saj.

Në filane ka kaluar Shqipëria që përfaqësohet nga Anxhela Peristeri, e po ashtu edhe Zvicra që përfaqësohet nga Gjoni, djaloshi me origjinë shqiptare.

Tashmë na mbetet t’u urojmë shumë fat në finale dhe pse jo të jetë në 5-en më të mirë… madje edhe të fitojnë.