/Na bëri krenarë/ Blerim Destani shfaqet krah aktorëve botëror në filmin e ri

Na bëri krenarë/ Blerim Destani shfaqet krah aktorëve botëror në filmin e ri

Aktori i njohur shqiptar Blerim Destani ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale projektin e fundit kinematografik.

Destani do të luajë krah yjeve me famë botërore si Robert DeNiro, Morgan Freeman dhe Tommy Lee Jones.

“Shikojeni trajlerin e filmit tim më të fundit ‘Traileri i kthyer”.

Yjet e filmit janë aktorët Robert DeNiro, Morgan Freeman dhe Tommy Lee Jones.

Ishte një nder të aktroje krah këtyre zotërinjve. Linku në bio”, ka shkruar Blerimi krah postimit.

https://www.instagram.com/p/CE4V4YJKKj9/embed/captioned/?cr=1&v=12&wp=971&rd=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al&rp=%2F2020%2F09%2Fna-beri-krenare-blerim-destani-shfaqet-krah-aktoreve-boteror-ne-filmin-e-ri%2F%3Ffbclid%3DIwAR1v2DN8c-u2TC7iIxbZAPYdpFgCV1Esa_c9tWG5OuPX00g1XTxvLnEJQdw#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1809.3000000226311%2C%22ls%22%3A799.3000000133179%2C%22le%22%3A809.9999999976717%7D

Destani prej vitesh vazhdon karrierën jashtë vendin si aktor duke marrë pjesë në projekte të ndryshme.