/Na bëri krenarë në “X Factor Greece”, 17 vjeçarja shqiptare thotë me zë të Iartë origjinën dhe i Ië me g ojë hapur të gjithë me përformancën(VIDEO)

Na bëri krenarë në “X Factor Greece”, 17 vjeçarja shqiptare thotë me zë të Iartë origjinën dhe i Ië me g ojë hapur të gjithë me përformancën(VIDEO)

Një 17-vjeçare me origjinë shqiptare ka shkëIqyer në skenën e “X Factor Greece”.

Jody Lulati na ka bërë krenarë mbrëmjen e djeshme me përfaqësimin e denjësishëm në konkursin muzikor.

Ajo këndoi këngën “You know I’m no good” të Amy Winehouse dhe u pëlqye shumë nga juria, e cila e përgëzoi dhe dha vlerësime shumë të mira.

17 vjeçarja fitoi zemrën e të katër anëtarëve të jurisë, të cilët i dhanë 4 “PO”.

Tashmë nuk na mbetet gjë tjetër veçse t’i urojmë fat në fazat e tjera të konkurimit dhe pse jo fitore.