/“Na ike në Iule të rinisë…”/ U vet ëv ra në dhomë, famiIjarët mesazhe p rekëse për 33-vjeçaren

“Na ike në Iule të rinisë…”/ U vet ëv ra në dhomë, famiIjarët mesazhe p rekëse për 33-vjeçaren

Një ngjarje e rëndë u raportua mbrëmjen e djeshme në Tiranë, ku u mësua se një 33-vjeçare i dha f.und jetës së saj duke u ve.tvr.arë me ar.më.

Bëhet me dije se pas ngjarjes 4 persona u proceduan pen.alisht.

Procedimi ndaj këtyre shtetasve u bë pasi dy.shohet se kanë pr.ishur vendngjarjen dhe kanë fsh.ehur ar.mën me të cilën shtetasja M.H., kreu vet.ëvr.as.jen.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 19 të mbrëmjës së të dielës, ndërsa familjarët kanë njoftuar të afërmit se është gjetur e paj.etë në dhomë dhe që dy.shonin për inf.arkt.

Aktualisht në familjen Hysa janë hapur dyert e mo.rtit ku të afërm, familjarë e të njohur po shkojnë për vizita ng.ushëllimi.

Për 33-vjeçaren nuk kanë munguar as fjalët pr.ekëse nga të afërmit.

Kushëriri i Marslida Hysa nëpërmjet një postimi në Facebook ka shkruar:

Sot po të përcjellim motra ime në banesën e fundit, na ike ne lule të rinisë. Na pikë.llove të gjithëve. Lam.tumirë motra ime MARSI.