/NAMl/ Bes Kallaku përfundon te mediat Greke: Ja cfarë thonë për të

NAMl/ Bes Kallaku përfundon te mediat Greke: Ja cfarë thonë për të

Mediat greke shkruajnë për ngjarjen e paprecedentë, ku shpjegohet edhe se çfarë ndodhi në festën në kohë kovid,

ku të gjithë po vuajnë pasojat fatale të shkaktuar nga neglizhenca dhe mos respektimi i masave siç duhet.nënvizon se

Presidenti Meta është gjobitur me 80 euro pasi ka marrë pjesë në një ngjarje ku ishin të pranishëm më shumë se dhjetë vetë, me gjithë ndalimin e masave për të frenuar pandeminë COVlD-19 në vend.

“Presidenti shqiptar dhe gruaja e tij Monika Kryemadhi, udhëheqësja e Lëvizjes Socialiste për Integrim,

morën pjesë në një festë ditëlindjeje të aktorit të njohur Bes Kallaku, 35 vjeç, të organizuar në një restorant në fshatin Lakna.” thuhet në gazetë.

Gazeta greke i referohet edhe gjobës së vendosur ndaj restorantit, i cili duhet të paguajë rreth 8 000 euro.

“Nga ana e tij, presidenti shqiptar tha se të gjitha distancat e parashikuara ishin respektuar, ndërsa ai foli për lojërat politike nga qeveria Rama, në funksion të zgjedhjeve parlamentare të pranverës.

Sidoqoftë, për zonjën e parë të Shqipërisë, kjo nuk është hera e parë që ajo gjobitet për masa anti-pandemi.

Në periudhën e mëparshme, ai dy herë pagoi një gjobë prej 25 dhe 40 euro, përkatësisht, sepse nuk kishte mbajtur maskë jashtë.” vijon më tej shkrimi.