/NAMl në rrjet: Luljeta, 64-vjeçarja në Për’puthen +40: S’jam tek lekët, por e dua…

NAMl në rrjet: Luljeta, 64-vjeçarja në Për’puthen +40: S’jam tek lekët, por e dua…

Luljeta Nallbani është një pensioniste 64-vjeçare, e cila jeton në Fier dhe është bërë pjesë e Për’puthen +40.

Ajo është një zonjë pa komplekse dhe pavarësisht moshës, bën palestër për të pasur një jetë sa më aktive.

Në hyrjen e saj, bëri disa ushtrime squats me opinionisten Elona Duro dhe iu përgjigj disa prej pyetjeve të saj.

 “E dua pa flokë se do ta qeth dhe vetë kokën. S’jam tek lekët. Dua udhëtime se më pëlqejnë”, u shpreh Luli.