/Nano: Ke pirë ndonjë gotë? Shehi: Je banda e Iegenëve të Ramës

Nano: Ke pirë ndonjë gotë? Shehi: Je banda e Iegenëve të Ramës

Analisti Mustafa Nano është pë.rplasur me ish deputetin Dashamir Shehi në studion e Opinion. Duke mos u pajtuar me komentet e tyre politike, Nano i ka thënë ish-deputetit: Ke pi nndonjë gotë.

Kaq ka mjaftuar dhe mes tyre të shkëmbeheshin disa f.yerje.

Mustafa Nano: Ti je në politikë, unë nuk jam. Këto janë opinione që unë i shpreh.

Dashamir Shehi: Për ça ke ardhur ti këtu o burr për katekizëm, do bëjmë diskutim akademik apo do bëjmë politikë.

Mustafa Nano: Emo Dash ke pirë ndonjë got tani, muhabet koti.

Dashamir Shehi: A fillove me këto muhabete ti tani, ti je tamam b.anda e Iegenëve të Edi Ramës

Mustafa Nano: Ti pi nga mengjesi deri në darkë, nuk thashë ndonjë gjë nuk është turp. /Opinion.al