/Ndαhet nga jetα këngëtarja e dashur nga të gjithë, vajza jep lαjmin mes Iotësh

Ndαhet nga jetα këngëtarja e dashur nga të gjithë, vajza jep lαjmin mes Iotësh

Një lajm tejet i hidhur për botën e muzikës është ai i ndarjes nga jeta të këngëntares së njohur italiane Milva.

Lajmi konfirmohet për Ansa nga vajza e saj Martina Corgnati, që shpjegon që nëna e saj kishte disa kohë që vu ante nga një sëmundje.

Këngëtarja dhe artistja e madhe, emri i vërtetë i të cilës ishte Ilvia Maria Biolcati, ishte 81 vjeç dhe jetonte në Milano me sekretaren Edith dhe vajzën Martina, një kritike arti.

Familja në këto momente po merret me organizimin e ceremonisë funerale, për t’i dhënë këngëtares lamtumirën e fundit.