Ndαhet nga jeta ish-grυαja e DonaΙd Trυmp

Ivana Trump, ish-bashkëshortja e ish-presidentit Donald Trump, ka vdekur në moshën 73-vjeçare, tha familja për ABC News.

“Nëna jonë ishte një grua e jashtëzakonshme – një forcë në biznes, një atlete e klasit botëror, një bukuri rrezatuese dhe nënë e mike e kujdesshme”, tha familja Trump në një deklaratë.

“Ivana Trump ishte një e mbijetuar. Ajo iku nga komunizmi dhe e deshi këtë vend. Ajo i mësoi fëmijët e saj për guximin dhe ashpërsinë, dhembshurinë dhe vendosmërinë”, tha familja. “Ajo do t’i mungojë shumë nënës së saj, tre fëmijëve dhe dhjetë nipave të saj.”

Mjekët e Manhatanit, duke iu përgjigjur thirrjes për arrest kardiak, gjetën një grua 73-vjeçare në apartamentin Upper East Side ku jetonte Ivana Trump pak pas orës 12:30, të enjten, sipas FDNY.

Në një deklaratë në platformën e tij “Truth Social”, Donald Trump e kujtoi Ivanën si një “grua të mrekullueshme, të bukur dhe të mahnitshme, e cila bëri një jetë të mrekullueshme dhe frymëzuese”.

“Krenaria dhe gëzimi i saj ishin tre fëmijët e saj, Donald Jr., Ivanka dhe Eric”, ka shkruar ai. “Ajo ishte aq krenare për ta, ashtu siç ishim të gjithë aq krenarë për të”

Ivana Trump ishte gruaja e parë e Donald Trump. Ata kishin tre fëmijë së bashku: Donald Jr., Ivanka dhe Eric Trump.

Ivana Trump, e cila u rrit nën sundimin komunist në ish-Çekosllovaki, u martua me Donald Trump në vitin 1977. Çifti u divorcua në 1992.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *