NdaΙonte υ. ajza në uniυersitet që t’u ρrezantonte djalin, gruaja e ρëson k eq…!!!

Një grua ka rënë në pranga në Meriland të SHBA-ce, për diçka të pazakontë që ka bërë.

Bëhej fjalë për nënën e një studenti, e cila u tregonte vajzave foton e të birit, duke u sugjeruar të dilnin për një kafe.

Policia u detyrua të publikojë një njoftim që studentet të ruhen prej saj, duke dhënë përshkrimin, si dhe një foto.

Në njoftim u bëjnë thirrje studentëve t’i ndihmojnë të identifikojnë gruan.

Nuk dihet me saktësi se sa vajzave u është afruar, por shumë studentë në Merilend, SHBA, u ankuan për pasigurinë që u krijonte prania e çuditshme e gruas,