Ndahet PAPRlTUR nga j eta ish-deputeti i Partisë Demokratike

    0
    425

    Është ndarë nga j eta ish-deputeti demokrat Ali Gripshi. Mësohet se Gripshi ka ndërruar j etë pas një së mundje të rëndë.

    Ai ka qenë deputet i Partisë Demokratike për Peqinin si dhe një nga deputetët më aktiv të PD-së në qarkun e Elbasanit gjatë viteve të para të demokracisë.

    Së fundmi Gripshi mbante postin e Sekretarit të Partisë Demokratike në Peqin. Në vitin 2014, gjatë kohës që vendlindja e tij do t’i akordonte titullin “Qytetar Nderi” ai u shpall në kërkim për v jedhje të energjisë elektrike, gjatë aksionit të madh që ndërmori qeveria e socialistëve për reformimin e energjisë në vend./newsbomb