syntax error, unexpected '<', expecting end of file

“NdaIo së uIërituri kur bën DASHURl”, komshiu i ankohet, vajza e re i bën ate qe se mendonte

Një vajze e cila shqetesonte komshinjte me zhurmat qe bente gjate marredh enies in time, ka shperndarë në rrjete sociale një letër që fqinji i saj i zemëruar i ka dërguar, nëpërmjet së cilës i kërkon “të ndalojë së ul ërituri si një derr” kur bën s.eks.

Fotoja, që tregonte se ishin përdorur shkronja të mëdha për ta shkruar mesazhin, u bë menjëherë virale, shkruan “The Sun”.

“A mundet të ndaloni së bë rtituri si një derr kur kryeni marrëdh ënie s*ksuale? Jemi të gjithë të lodhur nga kjo!!! Fqinjët.”

Fotoja deri më tani ka marrë më shumë se 1,100 komente dhe mbi 21,000 pëlqime.