NdaIohet gruaja në aeroport, e pa`besueshme çfarë FSHlHTE në vaIixhe

0
569

Forcat e pol ic isë së zyrës së em igraci onit në ishujt Filipine kanë ndaluar një grua amerikane, pasi i gjetën një foshnje të sapolindur në valixhe.

Autoritetet vendase thonë se ajo po përpiqej të largohej nga vendi duke e fshehur fëmijën që kishte vetëm gjashtë ditë që kishte lindur.

Gruaja ishte duke udhëtuar e vetme dhe nuk kishte mjet tjetër identifikimi veç pasaportës.

Stafi dyshoi se valixhja e saj e tejkalonet peshën e lejuar, ndaj bëri një kontroll.

Për habinë e tyre, brenda gjetën foshnjen.

Gruaja nuk kishte asnjë mjet identifikimi për fëmijën, por ajo këmbëngulte se ishte tezja.

Çështja i ka kaluar zyrës filipinase për het im e të tr af iku t njerëzor.