Ndertohet shtepia e pare me bidona plastik,ja si duket ajo (Foto)

    0
    490

    Ideja e ndërtimeve pa tulla dhe dru, por me shishe të hedhura plastike duket pak e çuditshme, por është hapi më i mirë drejt ambientit të pastër.

    Shtëpia është ndërtuar në Bolivi.

    Muret dhe madje edhe çatia janë bërë nga shishe plastike të mbushura me baltë që janë edhe më të forta se tulla.