/Ndodh edhe keshtu,burri rreh gruan ne mes te dasmes (Video)

Ndodh edhe keshtu,burri rreh gruan ne mes te dasmes (Video)

Një çift gjatë një ahengu ku ishin duke e përjetuar gëzimin, burri bën diçka të pazakontë. Ai i mëshon gruas shuplakë dhe vazhdon të kërcejë sikur të mos kishte ndodhur asgjë

Kur burri i mëshon shuplakë, gruaja për një moment shtanget sepse nuk e kupton reagimin e tij. Kurse ai vazhdon me kërcimin e tij dhe kënaqet duke vallëzuar.

Kjo video edhe pse është e vjetër, sa herë që e shikojmë do të qeshim.