/Ndodh edhe kjo, futet me dαshnorin në taksi, por shoferi ishte bυrri i saj

Ndodh edhe kjo, futet me dαshnorin në taksi, por shoferi ishte bυrri i saj

Edhe pse nuk është e mundur të përcaktohet me siguri nëse situata është autentike apo është një shfaqje për hir të një shfaqje të njohur meksikane,

videoja e një shoferi të ri taksie që zbulon se e dashura po e tradhtonte atë në mes të punës është bërë virale.

Shoferi i taksisë mori një telefonatë nga një djalë që donte ta çonte në destinacionin e dëshiruar,

por para kësaj, ai i kërkoi të merrte vajzën me të cilën po argëtohej gjatë rrugës.

Shoferi, natyrisht, u pajtua, duke mos kuptuar se vajza me të cilën klienti po takohej do të ishte në fakt e fejuara e tij.

Ndërsa hipi shpejt në automjet dhe shkëmbeu puthje me të dashurin e saj, ajo nuk i kushtoi vëmendje faktit se i fejuari i saj ishte në pozicionin e një shoferi taksie.

Kur i çoi në vendin e dëshiruar, shoferi hoqi syzet dhe maskën e tij. I dashuri doli nga automjeti, ndërsa e fejuara e tij ia ktheu unazën.