Ndodh FENOMENl i FRlKSHËM natyror në Sarandë, qytetari: Thithte ujë në det!

0
338

Një qytetar ka shkruar sot në redaksinë e JOQ Albania.

Ai ka dërguar disa fotografi shumë interesante.

Bëhet fjalë për një fenomen natyror të ngjashëm me një tornado. Fotot sipas tij janë shkrepur midis Sarandës dhe Igumenicës.

Qytetari tregon se kjo rrymë ajëri ishte krijuar mbi det dhe duket se është duke thtithur ujin prej tij ndërkohë që në sfond dëgjohej edhe zhurma.

Mesazhi i plotë i qytetarit për JOQ Albania:

Kjo rrymë ajëri po thith ujë në det dhe ndihet shumë zhurmë e madhe. Fotot i kam marrë midis Sarandës dhe Igumenicës.