/Ndodh mrekuIIia: DOKTORl i jep dy javë jetë, por ja si e Iufton KANCERlN kjo vajze

Ndodh mrekuIIia: DOKTORl i jep dy javë jetë, por ja si e Iufton KANCERlN kjo vajze

Një grua, e cila po Iufton ka;ncerin, thotë se fiksimi pas ushqimit i ka dhënë avantazh në betejën e saj.

Britanikja Natasha Grindley, 37 vjeç, po Iufton me ka;ncerin e stomakut dhe thotë se pasi mjekët nuk i dhanë shumë shpresa, ajo iu kthye me dë;shpërim ushqimit të shëndetshëm.

Mjekët i dhanë dy javë j;etë, por ajo i sfidoi ata.

“Ata kishin dyshimet e tyre dhe unë bashkë me të shoqin nisëm të gërmojmë në internet për një alternativë”.

Tani ajo konsumon ushqime të shëndetshme për të fuqizuar sistemin imunitar, duke e përgatitur gj;akun për ki;mio.

“Jam vërtet shumë mirë, po trajtohem akoma, por në përgjithësi ata janë akoma të sho;kuar që unë jam akoma këtu”.

“Kjo e ka ndryshuar përgjithmonë jetën time- dieta ime ishte e tme.rrshme përpara kësaj- pija shumë aIkooI dhe ushqime të shpejta”.

“Nuk e kuptoja se çfarë po i bëja trupit tim, po më së;murte. Tani jam një njeri ndryshe”.

“Kur ndjehesh aq poshtë dhe më pas rifiton trupin tënd, kjo nuk ka të paguar”.

Ajo është bërë mikeshë me një kuzhiniere të njohur të ushqimit të pastër dhe merr prej saj këshilla.

Pasi ka ngritur një faqe në FB, ajo poston rregullisht të dhëna për shëndetin e saj recetat që përdor. Perimet dhe frutat e freskëta janë gjithmonë pjesa dominuese e recetave. Mjekët që po e trajtojnë thonë se ky lloj kan;ceri ka disa mënyra trajtimi.

“Ndonjëherë zgjedhja është e vështirë, por e rëndësishme është që pacienti të jetë i mirëinformuar dhe i përfshirë plotësisht në proces”.

“Trajtimi i Natashës vazhdon dhe ajo mbetet pozitive, aktive dhe shumë e angazhuar në kujdesin ndaj vetes”.