Ndodh mrekuIIia:Mjekët i japin dy javë j etë, por ja si e Iufton KANCERlN kjo vajze

  0
  309

  Një grua, e cila po Iufton ka ncerin, thotë se fiksimi pas ushqimit i ka dhënë avantazh në betejën e saj.

  Britanikja Natasha Grindley, 37 vjeç, po Iufton me ka ncerin e sto makut dhe thotë se pasi m jekët nuk i dhanë shumë shpresa, ajo iu kthye me dë shpërim ushqimit të shëndetshëm.

  Mjekët i dhanë dy javë je të, por ajo i s fidoi ata.

  “Ata kishin dyshimet e tyre dhe unë bashkë me të shoqin nisëm të gërmojmë në internet për një alternativë”.

  Tani ajo konsumon ushqime të shëndetshme për të fuqizuar sistemin imunitar, duke e përgatitur gja kun për ki mio.

  “Jam vërtet shumë mirë, po trajtohem akoma, por në përgjithësi ata janë akoma të shokuar që unë jam akoma këtu”.

  “Kjo e ka ndryshuar përgjithmonë jetën time- dieta ime ishte e tme.rrshme përpara kësaj- pija shumë aIkooI dhe ushqime të shpejta”.

  “Nuk e kuptoja se çfarë po i bëja trupit tim, po më së murte. Tani jam një njeri ndryshe”.

  “Kur ndjehesh aq poshtë dhe më pas rifiton tr upin tënd, kjo nuk ka të paguar”.

  Ajo është bërë mikeshë me një kuzhiniere të njohur të ushqimit të pastër dhe merr prej saj këshilla.

  Pasi ka ngritur një faqe në FB, ajo poston rregullisht të dhëna për shëndetin e saj recetat që përdor. Perimet dhe frutat e freskëta janë gjithmonë pjesa dominuese e recetave. Mjekët që po e trajtojnë thonë se ky lloj ka nceri ka disa mënyra trajtimi.

  “Ndonjëherë zgjedhja është e vështirë, por e rëndësishme është që pa cienti të jetë i mirëinformuar dhe i përfshirë plotësisht në proces”.

  “Trajtimi i Natashës vazhdon dhe ajo mbetet pozitive, aktive dhe shumë e angazhuar në kujdesin ndaj vetes”.