Ndodh TMERRl në famiIjen shqiptare, vajza deI në mal, pasi babai i kërkonte s..s

0
234

Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur në një familje shqiptare, ku një vajzë e re e ka den oncuar në Policinë e Kosovës, babanë e saj, për ng acmim s*ksual.

Ngjarja ka ndodhur ne Mitrovicë.

Sipas një burimi të Reporteri.net, ngac mimi ka filluar që në vitin 2018.

Në dy javët e fundit ai e kishte intensifikuar kërkesat për të kryer marrëdh.ënie se.ksuale me të bijën.

Vajza me inicialet A.D ishte detyruar që ta largohet nga shtëpia.

Dhe për katër ditë me radhë kishte qëndruar në një mal në fshatin Vojtesh të Mitrovicës.