Ndrγshim d.rαstik në ρeshë, motra e Encës “ç.mend” rrjetίn (Fotot)

Motra e Encës e ka shfrytëzuar shumë mirë famën e motrës së madhe duke u bërë edhe ajo një peronazh mjaft pu/blik në rjetet sociale.

Uindi Haxhia numëron plot 93 mijë ndjekës në rrjet ku falë karakterit të saj mjaf moskokçarës i surprizon ata herë pa here. 

Ndërhyrjet kirurgjikale dhe temat per te rritur janë ndër temat më të pëlqyera të Undit dhe ndjekësve të saj.

Por ajo që po tërheq vëmendjen së fundmi është ndryshimi padyshim drastik në peshë i 20-vjeçares.

Uindi ka humbur me dhjetra kilogramë dhe tani është në formë perfekte ku me poza provokuese po merr gjithmonë e më shumë pëlqime nga ndjekësit.