Në Australi shfaqet krijesa e çuditshme gjysmë-njeri , gjysmë-kafshë

  0
  470

  Një krijesë me një trup të gjysmë-njeriu gjysmë-kafshe është mjaft popullor në mitet.

  Por, në Argjentinë, një njeri ka kapur një figurë të ngjashme dhe askush nuk ka shpjeguar bindshëm se çfarë është.

  Mediat lokale gjithashtu raportuan se krijesa e çuditshme ka vr.arë tashmë dy qen.

  Pasi që parakalimi i krijesës së çuditshme shkoi viral në mediat online, kanali i teorisë së komplotit ‘UFOmania’ gjithashtu ngarkoi një video në YouTube. Videoja ka marrë tashmë më shumë se 200,000 shikime që nga ngarkimi i saj dy ditë më parë.

  “Forma e krijesës është e habitshme, pasi ajo nuk ka qenë e lidhur me ndonjë kafshë të njohur. Banorët e Totoras në provincën e Santa Fe raportojnë se një krijesë po endet nëpër rrugë dhe madje ka vr.arë dy qen”, shkruan kanali i teorisë së konspiracionit në përshkrimin e videos.

  Shumë njerëz madje filluan të dilnin me teori të ndryshme që shpjegonin origjinën e kësaj kafshe. Sebastian P, një përdorues në YouTube sugjeroi që kjo kafshë të ishte një ujk. Ai gjithashtu shtoi se krijesa do të jetë më shumë se 7 metra e gjatë nëse qëndron në këmbën e saj të pasme,