/Ne dinim vetëm për Irmën, por Eranda Libohova paska dhe vëIIa: Pë përIotet nga mesazhi i tij: Motra ime ka një zemër!

Ne dinim vetëm për Irmën, por Eranda Libohova paska dhe vëIIa: Pë përIotet nga mesazhi i tij: Motra ime ka një zemër!

Këngëtarja shqiptare, Eranda Libohova e ftuar tek Rudina Magjistari, ndër shumë tema të tjera, pre ku dhe temën e familjes.

Eranda Libohova feston ditën e Bajramit me kujtimin e mamasë – Vizion Plus.Eranda u shpreh se ka një lidhje shumë të veçantë me vëllaun e saj Zamirin, madje e konsideron atë si një shok.

Ai e ka surprizuar të motrën me një videomesazh gjatë emisionit, ku shpreh dashurinë dhe respektin e madh që ndjen për të.Zamiri tregoi se është shumë krenar për të dhe uron që të mos ndryshojë kurrë.

“Eranda dhe unë u rritëm bashkë, kjo më dha mundësi që të kuptoj sukseset, përjetimet dhe zhgënjimet e Erandës. Unë jam rritur më dy motra artiste në shtëpi dhe tani ndoshta po rris një artiste të ardhshme, vajzën time Noa.

Ndonjëherë nëpër shtëpi harroj dhe e thërras vajzën time Eranda.

Eranda simbolizon kuptimin e një artisti të vërtetë, nuk ka komplekse, ka një zemër kaq shumë të madhe saqë dikush dhe mund të humbë aty,

por mbi të gjitha Eranda është e pavarur dhe një frymëzim i çliruar dhe pa pranga.

Për këto cilësi unë e dua dhe e respektoj motrën e vogël dhe shpresoj që të mos ndryshojë”, u shpreh ai.