/Në fiIIim KlSHTE t urp të këndonte, por më pas vogëIushja e Ia JURlNË pa fjalë (Video)

Në fiIIim KlSHTE t urp të këndonte, por më pas vogëIushja e Ia JURlNË pa fjalë (Video)

Duket se fenomeni i shfaqjeve muzikore si ‘The Voice’ tashmë është bërë shumë i popullarizuar në botë.

Kemi parë shumë performanca të ndryshme nga fëmijë të talentuar dhe të rinj nga e gjithë bota, por audicioni që do ta shihni sot është diçka thjeshtë mahnitëse.

Kur një 8-vjeçare me emrin Polly Ivanova doli në skenën e “Bulgaria’s Got Talent” nuk është se premtoi shumë në shikim të parë.

Audienca nuk mjaftohej me bukurinë e saj kur ajo doli në skenë… por kur ajo filloi të këndonte, zëri i saj sh;kriu të gjithë, transmeton Lajmeflesh.

Duke kënduar këngën “Listen” të Beyonce, vogëlushja la gojëhapur jurinë.

Shikojeni videon:

https://youtube.com/watch?v=zuWJI1dtqd0%3Ffeature%3Doembed