Në Gjermani ndodh gjesti më jo-sportiv i vitit (VIDEO)

0
432

Çfarë skan.dali në kategorinë e tretë gjermane!
Në minutën e 57’ midis Jena dhe Meppen ndodhet një lojtar i shtrirë në fushë, shoku i tij i skuadrës ndal lojën në mes të fushës me qëllim për të ndihmuar shokun e tij.

Por kundërshtari nuk mendoi kështu!

Ai ia vjedh topin dhe shkon të shënojë, duke lënë të skandaIizuar kundërshtarët që nuk donin të pajtoheshin me atë gjest tepër të ulët.

Për më shume mund të shikoni videon më poshtë: