Lajme

Në mes të sheshit ‘Skënderbej’, qytetarja protestοn nυdο kundër abuzίmeve seksυαle

Në mes të sheshit ‘Skënderbej’, qytetarja protestοn nυdο kundër abuzίmeve seksυαle.

Në Tiranë po zhvillohet një marshim protestë kundër abuzimit seksual, pas abuzimit me 15-vjeçares në Mirditë nga 5 djem.

Një qytetare ka protestuar në sheshin ‘Skënderbej’, nudo kundër abuzimit seksual.

Vajza shihet me një pankartë në dorë dhe tërësisht nudo.