Në pamje të parë duket thjesht një autobus,por s’do t’u besoni syve çfarë FSHlHET aty brenda (Foto)

0
236

Kjo shtëpi me motor me 1.7 milion dollarë me garazh të saj mund të duket si një autobus i zakonshëm nga jashtë, por vetëm derisa të shikoni brenda.


Për shumicën e njerëzve, termi ‘motorhome’ nuk po thërret ‘luksin’.

Një kompani gjermane, megjithatë është duke kërkuar të ndryshojë dhe ata kanë hapur vetëm një bishë me rrota prej 1.7 milion doIIarësh.

Performanca S është modeli më i fundit në serinë e motorave të lavdëruara të Volkner Mobil dhe shumë si paraardhësit e tij, është në thelb një hotel me 5 yje që mund të parkosh kudo që të dëshironi.

Autobusi me shkëlqim përmban një krevat dopio, një kuzhinë plotësisht të pajisur, një zonë të gjerë dhe një banjo të nxehtë.